TRANSFER YAPMAYACAĞIZ

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde play-off turuna kalmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Başantrenörü Fatih Işıldar, oyuncular Nihal Yeşil, Selen Kafadar Aşıcı ve Havva Uzun ligin ilk devresine ve Kırmızı-Beyazlı kulüpteki hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.
Ligde ilk devreyi hedeflerinin üstünde tamamladıklarını belirten Başantrenör Fatih Işıldar, "Ligin ilk devresini hedefimizin üstünde tamamladık. Takımda fark yaratacak bir oyuncu olmadığı sürece transfer yapmayacağız"dedi.

SAMSUN'DA MUTLUYUM

Işıldar, "Devre arasında da iyi bir hazırlık süreci geçiriyoruz. İnşallah ilk devrede yakaladığımız istikrarı ikinci devrede de gösterip hedefimize ulaşacağız"dedi. Karadenizli olarak Anakentspor'da forma giymekten gurur duyduğunu ifade eden Havva Uzun,"12 yıldır voleybol oynuyorum. Voleybol hayatımın en güzel yılını burada yaşıyorum. Trabzonlu olduğum için Samsun'a alışmak ve yaşamak daha kolay ve keyifli oldu. Daha çok çalışarak hayalim olan Sultanlar Ligi'nde forma giymek istiyorum" dedi.

BAŞARIYI HAK ETTİK

28 yaşındaki tecrübeli oyuncu Nihal Yeşil, "13 maçta 10 galibiyet almak gurur verici. Gün gün hafta hafta çok başarılı olduk. Bu yakaladığımız istikrarı inşallah ligin ikinci devresinde de sürdüreceğiz. Samsun'u doğup büyüdüğüm İzmir'e benzetiyorum. Hatta bana göre küçük İzmir diyebilirim.Samsun'u ve kulübümü çok seviyorum. İyi bir sezon geçirip üst liglerde de forma giymek istiyorum" diye konuştu.

İKİNCİ DEVRE DAHA ZOR

Tecrübeli oyuncu Selen Kafadar Aşıcı, "Lig başlarken takımımıza karşı play-off turuna kalamaz diye iddialar vardı. Ligin ilk devresinde takım olmayı başardık ve bizden beklenenin üstünde bir performans sergiledik. Ben bunu takım olarak sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Ligin ilk devresi çok zordu ikinci devresi dahada zor olacağını biliyoruz. Hedefimiz olan bir üst lige inşallah çıkacağız. Samsun'da olmaktan ve burada yaşamaktan çok mutluyum" diye ifade etti.

Mustafa CİVELEK ÖZEL HABER