Kova burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Kova burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı kova burcu yorumu:

01 Şubat'ta fikirsel olarak insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Düşüncelerinizde çok çabuk sıkılma, tepki gösterme, isyankarlık yapma, başkalarının söylediklerine kolay kolay inanmama gibi etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.

03 Şubat'ta hayat sizi her anlamda destekliyor. Özellikle sosyal çevrenizde olgun ve sizden daha büyük insanlarla girişeceğiniz işler konusunda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.

06 Şubat, ortaklaşa parasal konularda güzel fikirlerin oluşacağı ve bunun sonucunda maddi anlamda çok güzel, size fayda sağlayacak işlerin karşınıza geldiği zamanlardan.

08 Şubat'taki Yeniay, sizi destekliyor sevgili Kovalar. Bu Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşecek. Bu yüzden de uzun zamandır beklediğiniz girişimleri bu tarihten sonra başlatmak, sizin adınıza çok önemli.

10 Şubat'ta hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. 14 Şubat'ta iş ve kariyer konularında başkalarından destekler görebilir ya da toplum önünde, kalabalık ortamlarda kendinizi keyifli hissedebilirsiniz.

17 Şubat itibarıyla ilişkilere her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Başkalarına ayak uydurmanız, birlikte hareket etmeniz kolaylaşacak. Etrafınızdaki kişilere cazip görünebilirsiniz.

19 Şubat'tan sonra kendinizi parasal konulara yönlendiriyorsunuz. Kendi finansınıza güvenmek bu dönemde önemli, kazanç elde etme potansiyeliniz artacak.

22 Şubat'taki Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Banka, alacak, verecek, kredi, vergi, faizle ilgili alanlarda önemli konular, duygusal temalar ortaya çıkabilir.

25 Şubat'ta sosyal ortamlarda çevrenizden ve arkadaşlarınızdan alacağınız güçle fikirlerinizi, planlarınızı ve düşüncelerinizi kalıcı ve sağlam bir zemine oturtabilir ve önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Keza hayata bakış açınız oldukça esnek.

28 Şubat'ta parasal konularda yaratıcığınız yüksek olabilir. Parasal konularda biraz hayalperest davranmaya da yatkınsınız. Yine partnerinizin hayatı için yapacağınız fedakarlıklar devrede olabilir.