Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte ilçenin altyapı çalışması planlanan Fiskobirlik Caddesi ve bağlantı yollarında incelemelerde bulundu. Başkan Kul, inceleme sonrası Yeşilyurt'u makamında ağırladı.

GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIYORUZ

İlçelerdeki altyapı sorunlarını çözmek için vatandaşlara söz verdiklerini kaydeden Yeşilyurt, 'Samsunlu vatandaşlara verdiğimiz sözü yerine getirmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Elimizi taşın altına koyduk. Bu yoldan dönüş yok. Samsun'un 17 ilçesine de hizmet götürerek, altyapı sorunlarını çözmeye kararlıyız' diye konuştu.

DAHA GÜZEL YARINLARA

Yeni Terme hedefine adım adım yürüdüklerini ifade eden Başkan Kul, 'Şehir merkezinin ana ulaşım güzergahı noktasında Fiskobirlik Caddesi ve bağlantı yollarının altyapı sorununu çözerek üstyapı çalışmalarını tamamlayacağız. Günü kurtarmak için değil memleketi hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu anlayışla bugüne kadar birçok hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yarınlarının daha güzel olması için hizmetkarlık etmeye devam edeceğiz" dedi.

CESARETLE ÇALIŞIYORUZ

İlçenin altyapı ve üstyapısını tamamen yenileyecek olan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kul, 'Daha önce de belirttiğim gibi altyapı çalışmaları cesaret işidir. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamuru göze almak demektir. Fakat biz halkımızın sağlığını önceliğimiz olarak belirledik ve elimizi taşın altına koyarak 'Daha sağlıklı bir Terme' hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim önceliğimiz insan. Halkımızın hayatını kolaylaştıracak, güzelleştirecek hizmetler sağlamak ta önceliğimiz' ifadelerini kullandı.