İYİ Parti Samsun İl Yönetimi, Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret ederek Samsun'a dair programlarını anlattı. İl Başkanı Ömer Süslü, şehir için beraber hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

PROJELER ÖNEMLİ

İl Başkanı Ömer Süslü ve ekibine başarı dileyen Vali Kaymak, Samsun için güzel projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini ve siyasilerin Samsun için büyük gayret sarf ettiklerini belirtti.

SAMSUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun'un ekonomik ve sosyal anlamda hak ettiği yerde olmadığını ve bunun için gece gündüz çalışacaklarını dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü ise, "Siyaset arenasında yeni bir güneş gibi doğduk. Bunu Türkiye geneline yaymak için tüm teşkilatlarımız çalışıyor. Samsun maalesef özellikle ekonomik anlamda hak ettiği özeni görememektedir" dedi.

SAMSUNSPOR DA KONUŞULDU

Ortak değerlerinin Samsun ve Samsunspor olduğunu ifade eden Başkan Süslü, "Valimiz Osman Kaymak'ın Samsunspor ile ilgili yaptığı çalışmalar takdire değer. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Tüm Samsunluların da elini taşın altına koyarak Vali Kaymak kadar çalışması ile birlikte Samsun'un en önemli markası olan Samsunspor'un hak ettiği yere taşınacağına inanıyorum" diye konuştu.