Kaymakamlar toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda Vali Osman Kaymak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, ilçe kaymakamları yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Kaymak'a bilgi verdi.

"Depoların hijyen olması için gerekli tedbirleri alın"

Vali Osman Kaymak toplantıda yaptığı konuşmasında, "Samsun Valiliğine atandığım günden itibaren fırsat buldukça bazı ilçelerimizi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundum. Birkaç ilçemiz dışında çoğunu gördüm. İnşallah en yakın zamanda diğer ilçelerimizi de ziyaret edeceğim. Ben öncelikle sizlerden muhtaç ailelerimize yardım yapılması konusunda hassas davranmanızı ve ihtiyaçlarını karşılama yönünde yardımda bulunmanızı istiyorum. Yine ilçelerinizde bulunan şehit ailelerimizi ziyaret edip, sorunları varsa çözüm getirmenizi bekliyorum. İlçe halkının su ihtiyacını giderme noktasında su depolarının temizlik ve dezenfekte işlemlerini takip ederek, gerekli kontrolleri sık aralıklarla gerçekleştirin. Depoların hijyen olması için gerekli tedbirleri alın" dedi.

250 çarşı ve mahalle bekçisi konusu görüşüldü

Toplantıya ayrıca; İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine alınacak ve 6 ilçede faaliyete geçirilecek olan 250 çarşı ve mahalle bekçisi konusu görüşüldü. Toplantıya ayrıca Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Recep Yüksel, Hakan Kubalı, Sezgin Üçüncü, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen katıldı.