Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il şampiyonasında Canik 15 Temmuz Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesini 5-3'lük skorla mağlup etti

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Futsal İl Şampiyonası müsabakasında gülen taraf Atakum Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Canik 15 Temmuz Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile gruptan çıkma mücadelesinde karşılaşan Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibini 5-3'lük skorla mağlup etti. Canik Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda üstünlüğü eline alan Atakum temsilcisi Furkan ve Aykut'un golleri ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Nefeslerin kesildiği ikinci yarıda karşılıklı goller vardı. Canik temsilcisi Serkan'la skoru 2-1'e getirirken Atakum temsilcisi Serhat'la farkı tekrar ikiye çıkardı. Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Furkan ve Serhat'ın golleri ile skoru 5-2'ye getirdi. Üç farkı skorla geride bulunan Canik temsilcisi Halil İbrahim'in golü ile skoru 5-3'e getirdi. Kalan süre skora yansımadı ve Atakum temsilcisi sahadan 5-3 galip ayrılmasını bildi.