RÖPORTAJ SES GETİRDİ

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Büyükşehir Belediyesi Toprak Dökme Sahası'nı altyapı tesisine dönüştürme talepleriyle ilgili ilgisizlik, hareketsizlik ve olayın tam anlamıyla anlaşılamamasından dolayı yakınmıştı. Başkan İsmail Uyanık, gazetemize verdiği röportajında, yetkililerden bu anlamda destek ve anlayış beklediklerini açıklarken, "Orası için ilk olarak küçük uçak havalimanı, sonrasında liman yapılacak denildi, şimdi ise tır parkı olacağı söylentileri var. Kaç aydır patinaj çekiyoruz. Bu elverişli alana bacasız fabrikamızı kurarsak, Samsun futbol şehri olacaktır. Bu konuda anlayış bekliyoruz. Şehrin en güzel yeri tır parkı gibi bir alana dönüştürülerek ucubeye çevrilmesin" demişti.

YÖNETENLERE AÇIK ÇAĞRI

Gazetemizde yayınlanan bu röportaj büyük ses getirirken, taraftarlar da sosyal medya üzerinden, yetkililere sert eleştirilerde bulundu. Kapanma noktasına gelen Yılport Samsunspor'u satın alarak ayağa kaldıran Başkan İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'a bu konuda destek veren taraftarlar, yetkilileri göreve çağırdı. Yıllardır Samsunspor'un sahipsiz kaldığına işaret eden taraftarlar, "Samsunspor'da artık eski dönemler bitti. Artık İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırım'la her şey kurumsal ilerliyor. Kulübümüz yükselişe geçti. Herkes bizi konuşuyor, parmakla gösteriyor. Samsun'u yönetenler de bu yükselişe destek vermeli" yorumlarında bulunuyor.

PAYLAŞIM REKORU...

Gün boyunca gazetemizde yayınlanan 'Bacasız Fabrika Patinaj Çekiyor' haberi, taraftarlar tarafından sosyal medyada paylaşılırken, büyük yankı uyandırdı.

Başkan İsmail Uyanık: 'Bacasız fabrika patinaj çekiyor'

Selçuk KAYA