HABER GAZETESİ GÜNDEME TAŞIDI

Haber Gazetesi'nin gündeme getirdiği Yılport Samsunspor'un altyapı tesisi kurmak istediği Büyükşehir Belediyesi Toprak Dökme Sahası'yla ilgili bir güzel haber de AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'den geldi. Daha önce Haberaks TV'de yayınlanan Seçim 2019 programında Yılport Samsunspor'un her zaman yanında olacağını söyleyen Mustafa Demir, kulübün Türkiye'nin en modern altyapı tesisine kavuşması için elinden geleni yapacağına söz verdi.

BAŞARILI GÜNLER GERİ GELECEKTİR

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Haber Gazetesi'nin gündeme taşıdığı altyapı tesisi konusuyla ilgili, "Samsunspor, Samsun denildiğinde akla gelen en büyük marka. Geçmişine birçok başarı sığdıran kulübümüz, İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırım işbirliğiyle yeniden şaha kalktı. Bu şehrin en büyük markasına sahip çıkmak da bizim boynumuzun borcu. Bir kaç gündür gazetenizde Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın altyapı ile ilgili isteklerini ve bunun kamuoyunda yarattığı etkiyi okuyorum" dedi.

YETERKİ GENÇLER SPOR YAPSIN

Başkan Adayı Mustafa Demir, "Yılport Samsunspor'un Türkiye'nin en modern, en işlevsel ve en büyük altyapı tesisi kurması için elimden geleni yapacağıma dair buradan tüm Samsunsporlulara söz veriyorum. Kulübü ziyaret ettiğimizde, altyapı tesisi konusu açıldığında bunu İsmail Uyanık başkanımıza da iletmiştim. Samsun'un gençlerinin kötü alışkanlıklardan kurtulup, spor yapması ve içlerinden yetenekli olanlarının da Türk futboluna kazandırılması için şart olan tesis ve tesisleri şehre kazandıracağız" diye konuştu.

Başkan İsmail Uyanık: 'Bacasız fabrika patinaj çekiyor'

Samsunspor taraftarları: 'Bu yönetim desteklenmeli'

Her yerde var Samsun'da yok

Selçuk KAYA