Önceki gün eski il başkanlarından Taner Tekin ile uzun bir görüşme yapan Abdullah Karapıçak, dün de listesini vermek ve onaylatmak üzere Ankara'ya hareket etti. 50 kişilik yönetimin büyük çoğunluğu Taner Tekin'in yönetim kurulu üyelerinden oluşuyor. Abdullah Karapıçak'ın, listeye daha önce beraber çalıştığı ve bir kısmı da yeni isimlerden oluşan 15 kadar ilave yaptığı belirtiliyor.

CAMİA YAKINDAN TANIYOR

Kulislere sızan bilgilere göre Taner Tekin yönetimindeki başkan yardımcılarından Alparslan Kaya ve Ersu Malkoç yönetim dışında kalırken, Mehmet Al (Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Murat Akoğlu (ARGE'den Sorumlu Başkan Yardımcısı), Hatice Aydın (Kadın ve Aileden Sorumlu Başkan Yardımcısı), İsmail Geçer ve Necmi Süleyman Candemir, yeni yönetim listesinde de yer alıyorlar. Abdullah Karapıçak'ın hazırladığı listede daha önceki il başkanlığı döneminde beraber çalıştığı Abdulkadir Uzunoğlu, Fehmi Öztürk ve Mustafa Kılıç gibi camianın yakından tanıdığı isimler de bulunuyor.

Karapıçak'ın aday adaylığı istifaları nedeniyle boşalan Terme ve Salıpazarı ilçe başkanlıklarına da Ankara'dan döndükten sonra atama yapacağı bildiriliyor.