Mahalle gezileri, düğün cenaze, pazar ziyaretleri ve gittiği camilerde her fırsatta vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, görüştüğü vatandaşların istek ve taleplerini tek tek not alıyor. Başkan Genç, daha sonra not aldığı istek ve taleplerin yerine getirilmesi için pazartesi günleri gerçekleştirilen Haftalık İstişare Toplantısı'nda ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat veriyor.

YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İÇİN

Çalışma ekibini tek tek dinleyen, yapılan çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili karşılıklı değerlendirmede bulunan Başkan Genç, "Şehrimizi daha modern, daha çağdaş ve daha yaşanabilir güzel bir şehir haline getirebilmek için çalışıyoruz. Bu noktada halkımızın ne istediği önemli. İlk göreve geldiğimiz günden beri Canik Belediyesi olarak halkımız ne istiyorsa onu yapıyoruz' şeklinde konuştu.

PLANLAMA YAPILIYOR

Yaptıkları istişare toplantıları neticesine göre hizmet planlamasını yaptıklarını belirten Başkan Genç, 'Bu şekilde hizmet odaklı ve insan odaklı olarak, Canik'e en güzel hizmetleri yapıyoruz. 15 yıldır 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle halkımızın daha müreffeh ve daha huzurlu bir şehirde yaşamalarını sağlıyoruz" diye konuştu.