Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) 2019 yılı ilk iş yemeği toplantısı, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'in katılımıyla Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Yemeğin ardından Bafra GİAD Başkanı Alper Güngör ve Terme GİAD Başkanı Mustafa Çelebi birer selamlama konuşması yaptı.

2019 TASARRUF YILI OLMALI

Ardından söz alan TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Mustafa Demir'i ağırlamaktan duydukları ifade etti. 2019 yılının zorlu bir yıl olacağını belirterek, ' Mutlu olmayı, birbirimizin değerlerine kıymet vermeyi öğrenmeliyiz. Bu konuyu aşmak noktasında sivil toplum kuruluşları ve dernekler önemli bir görevi yerine getiriyor. Bizim en büyük misyonumuz bu. Devletimizin milletimizin bekası için gereklilik ne ise derneğimiz o noktada duruş sergiler. SAMGİAD kendisine bir adım gelene 10 adım koşmak için gayret eder'' diye konuştu.

DEMİR'DEN SAMGİAD'A ÖVGÜ

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ise Samsun'un geleceği olan genç işadamları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demir, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, kendisinin de yıllarca STK'lar da görev aldığını söyledi. Demir, 'SAMGİAD güzel bir topluluk. Başkan Savaş Gömeç'i tebrik ediyorum. Bu konumunuzla Samsun'un omurgası sizsiniz. Bu tür birlikteliklerin iş hayatına ve insan hayatına önemli katkıları var' dedi. Demir konuşmasının diğer bölümünde Samsun için yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında genç işadamlarına bilgi verdi.

YENİ ÜYELERE KATILIM BELGESİ

Konuşmaların ardından SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Mustafa Demir'e yemeğe katılımlarından dolayı plaket sundu. Son olarak derneğe yeni katılan Gökhan Akçay, Muratcan Telli, Murat Öklük ve Osman Barış Özdemir'e katılım belgeleri Mustafa Demir ve Savaş Gömeç tarafından verildi.