AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen ve binlerce Samsunlunun katıldığı Aday Tanıtım Toplantısı hakkında görüşlerini paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, büyük bir coşkuyla karşıladıklarını ifade eden Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında Samsun'a verdiği müjdelerin şehir açısından önemine işaret etti.

PEK ÇOK MÜJDE VERDİ

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 'Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan şehrimize AK Parti hükümetlerimiz döneminde yapılmış yatırımlar ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan icraatlar ile her alanda pek çok müjde verdi. Samsun'un; tarımdan ticarete, sanayiden turizme her alanda çok güçlü potansiyelleri var. Bölgemiz ve ülkemiz için tarihi ve ekonomik anlamda oldukça önemli bir yeri bulunan Samsun'a bugüne kadar hem merkezi hükümet olarak hem de belediyelerimiz aracılığıyla yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan müjdeler Samsun'un sahip olduğu potansiyelleri yeni değerlere ve somut projelere dönüştürecek bir nitelik taşımaktadır. Şimdi şehrimizin potansiyellerini her birlikte somut projelere dönüştürme zamanı' şeklinde konuştu.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Karaaslan,31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin, gönül belediyeciliğinde yeni bir başlangıç olmasını beklediklerini ifade ederek, ' Eğitimden sosyal hizmetlere, gençlik ve spordan tarımsal desteklere, sağlıktan ulaştırma ve altyapı hizmetlerine, bilimsel ve teknolojik altyapının güçlendirilmesine her alanda şehrimize 16 yılda toplam 28,5 katrilyon yatırım yaptık. 31 Mart seçimleri sonrasında milletimizin desteğiyle ve Cumhur İttifakının dirayetiyle güç kazanacak gönül belediyeciliği ile her alanda yapacağımız yatırımlarla şehrimizi misyonuna uygun bir konuma çıkarma hedefine ulaşmak için gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerçekleştireceğimiz büyük atılımla şehrimizi hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız' ifadelerini kullandı.