Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Aday Tanıtım Toplantısında 31 Mart seçimlerinde aday gösterilen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar basın açıklaması düzenledi. AK Parti Tekkeköy İlçe Binasında düzenlenen basın toplantısında Başkan Togar ile AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, 31 Mart yerel seçimlerinin startını verdi.

EN BAŞARILISIYIZ

Tekkeköy'de AK Parti'den aday adayı olan 9 kişiyi göreve talip olduğu için teşekkür eden Togar, '31 Mart akşamı merkezdeki en yüksek oy oranı ile sandıklardan çıkmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Bu ilçeye koltukla değil, aşk ve sevda ile bağlıyız. 15 yıl boyunca 3 kez aday adayı oldum. 3 kez aday gösterildim. Üçüncüsünde Allah belediye başkanı kazanmamı nasip etti. 5 yıl önceki Tekkeköy'ün fotoğraflarıyla bugünün Tekkeköy'ü arasında büyük fark var. 5 yıl önce bizlere bir görev tevdi edildi. Allah'a şükürler olsun yüzde 53,5 oy oranıyla bu göreve halkımız layık gördü. Ben inanıyorum ki bu 5 yılın sonunda Samsun'un en başarılı AK Partili belediyesi olduk' diye konuştu.

AK PARTİ ÖNDE BAŞLIYOR

Vatandaşlarımız bizlere kayıtsız şartsız güvenip başkan olarak seçti' diyen Başkan Togar, şimdi ise asıl zor imtihanın başladığını dile getirdi. Togar, 'Belediye başkanının kendini imtihan etme süreci şimdi başlıyor. 31 Mart'ta tekrar bu görevi kazanırsak o zaman biz, 'evet, biz de üzerine bir şeyler koyduk' diyebiliriz. Zaten, AK Parti sizi her yerde 5-0 önde başlatıyor. Lideriyle, siyasi partisinin ağırlığıyla, bunu sağlıyor. Bu parti bir kamu kuruluşundan daha yoğun bir şekilde çalışıyor. Mesai kavramı olmadan gönüllük esası ile çalışılıyoruz' dedi.

SANDIKLARI PATLATALIM

31 Mart seçimlerinde merkez ilçeler içerisindeki en yüksek oy oranını almak için yoğun bir çalışma sarf edeceklerini belirten Togar, 'Bunu gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. 51 bin nüfuslu ilçemizin oy kullanacak bütün fertlerinden şunu rica ediyorum. Bugün Tekkeköy için bir araya gelme vaktidir. Tekkeköy'ün çok büyük hedefleri var. Bu ilçede sandıklarından, 61 mahallenin tamamından AK Parti'nin yüksek oy oranıyla çıkmasını, tabiri caizse sandıklarını patlatmayı diliyorum' diye konuştu.

Başkan Togar, açıklamanın ardından MHP Tekkeköy İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.