31 Mart Yerel seçimine kısa bir süre kalırken, Cumhur İttifakı'nın tüm adayları açıklanırken Millet İttifakı'nda sessizlik sürüyor. İYİ Parti, Samsun'da sadece Yakakent Belediye Başkan adayını açıklarken yarın Salıpazarı ilçe adayını da açıklayacağını duyurdu. İYİ Parti Salıpazarı Belediye Başkan Adayı ise Refaettin Karaca. Ayrıca kulislerde İYİ Parti Samsun'da cuma gününe kadar tüm adayların açıklanacağı iddia ediliyor.

REFAETTİN KARACA KİMDİR?

Refaettin Karaca, uzun yıllar DSİ ve Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde çalışmış ve idareciliklerde bulunmuş deneyimli bir bürokrattır.

Emekli olduktan sonra MHP Samsun İl Başkan Yardımcılığı ve Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Devlette ve siyasette edindiği bilgi birikimini şimdi ise yine devletin değişik bir hizmet kolu olan Belediyecilikte sergilemek istemektedir.

Belediyecilik vatandaşlarla, insanımızla birebir temas eden, gönül bağı kurulan müesseselerdir. Refaettin Karaca'da bu insan sevgisi olduğu sürece bu belediyecilikte de çok başarılı hizmetler yapacağı bir gerçektir.

Belediyecilik, emek ister, gönül adamı olmayı ister, azim ister. Kısaca tüm bu vasıfların üzerinde toplandığı kişi ise Refaettin Karaca'dır.