Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Aday Tanıtım Toplantısında 31 Mart seçimlerinde Canik Belediyesine aday gösterilen İbrahim Sandıkçı, basın açıklaması düzenledi. AK Parti Canik İlçe Binasında düzenlenen basın toplantısına parti üyelerinin yoğun katılımı oldu. Sandıkçı ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkanı Adayı vurgusu yaptı.

PROJE BELEDİYECİLİĞİ

'Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkanı Adayı' olduğunu belirten Sandıkçı, 'Ben, Canik'in bir evladı olarak AK Parti'nin kuruluşundan beri teşkilatımızın birçok kademesinde görev aldım şimdi de Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bizler Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu yönetim anlayışı ve proje belediyeciliğini etkin ve verimi olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Canik'imizin her köşesini daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağız' ifadelerini kullandı.

OSMAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Önce millet, önce memleket anlayışı ile yola çıktığını belirten Sandıkçı, '31 Mart yerel seçimlerinde kibirlenmeden, ayaklarımızın üzerine basarak şeffaf bir şekilde Canikli her vatandaşımızı kucaklayarak, kapımızı ve gönlümüzü herkese açarak, kardeşlik ikliminin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Türk tarihinin tüm feyz ve bereketini Canik'in her bölgesine adaletli olarak dağıtacağız. Mevcut Belediye Başkanımız 3 dönemde yaptığı işlerle Canik'e ivme kazandırmıştır. Yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Bilgi ve tecrübelerinden mutlaka yararlanmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

ÇEVRE DOSTU CANİK

2023 vizyonu doğrultusunda Canik'i çevre dostu bir kent yapacağını belirten Sandıkçı, 'Canik'in evladı olarak herkesin mutlu olacağı belediyecilik hizmetini ayrım gözetmeksizin hemşehrilerimize ulaştıracağız. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek kentsel dönüşüm anlayışı içerisinde çevre dostu Canik'te, mahalle kültürünü canlı kılan 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' hadisini şiar edinerek, komşuluk ilkelerini daha da canlandıracak, güvenli şehircilik anlayışı ortaya koyacağız. Sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkartarak, Canik'te yaşayan tüm bireyleri ve canlıları önemseyen projeleri sivil toplum örgütlerimizle birlikte ortaya koyacağız. Belediyemiz; altyapı, şehirleşme, eğitim, sağlık, sanayi ve üretim, sportif ve kültürel etkinlikler, sosyal dayanışma ve istihdam artırıcı çalışmalarla örnek olacak. Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkanı adaylığımız hayırlı ve uğurlu olsun. Kurtuluştan şahlanışa Canik yine hazır' dedi.