Halk günü kapsamında makamında hemşehrileri ile bir araya gelen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçe için yapılan büyük yatırımların 2023 vizyonu ile artarak devam edeceğini belirtti. Sarıcaoğlu, Kavak'ın gelişimi için mücadele verdiklerini ve yakalanan bu gelişimin, hız kesmeden artarak devam edeceğini ifade etti.

BÜYÜK PROJELER VAR

Başkan Sarıcaoğlu, 'Vatandaşlarımızın bizlere inancını bu zamana kadar boşa çıkarmadık bundan sonra da boşa çıkarmayacağız. Hazırlamış olduğumuz büyük projelerimizi çok kısa süre içerisinde açıklayacağız ve seçimden sonra da kolları sıvayıp çalışmalara başlayacağız. Önce millet, önce memleket düşüncesi ile ilçemizi, 2023 vizyonuna hazırladık. Tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışmalarımıza her zaman hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destek ile yön verdik. Ekibimiz ile yaptığımız istişareler ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilçemiz için büyük projeler hazırladık. Bugüne kadar tüm projelerimizi önce halkımızın görüşüne sunduk, sonra yaptık. Bundan sonra da yine halkımızla birlikte el ele omuz omuza güzel ilçemizin kalkınması için çalışacağız' diye konuştu.

PROJELER AR-GE EKİBİMİZDEN

Yeni dönem için de projelerinin hazır olduğunu ve seçimlerden sonra hemen çalışmaya başlayacaklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu, şöyle devam etti: 'Bünyemizde oluşturduğumuz AR-GE ekibimizle önümüzdeki 5 yıl boyunca ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerimizi hazırladık. Kavak'a büyük değişim yaşatacak bu projeleri, ekibimiz tüm ilçemizi karış karış gezerek ve vatandaşlarımızla sohbet ederek ayrıca sosyal medyadan gelen taleplere göre hazırladılar. Bu ekibin çalışması doğrultusunda 2023 vizyonumuz belirlenerek önümüzdeki 5 yıl boyunca yapılacak projeler ortaya çıkarıldı. Kavak artık önlenemez bir büyüme hızına kavuştu. Bu yükseliş ve büyüme halkımızın bizlerle olan güçlü desteği ile bundan sonra da devam edecektir.'