AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Çarşamba Teşkilatı üyeleri ile Göl Restoran'da biraraya geldi.

Toplantıya Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, toplantıda yaptığı konuşmada Ankara'daki terör saldırısında 28 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatarak, ''Bu acıların son bulmasını diliyoruz. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Her yerde bir mücadelenin içindeyiz ama Allah'a bin şükür ki birliğimizle, beraberliğimizle ve bütünlüğümüzle bugüne kadar bu mücadeleleri nasıl atlattıysak bundan sonra da öyle atlatacağız. Kurtuluş mücadelesinin başladığı Samsun'da bu vurguyu yapmak çok önemli" diye konuştu.

İNSANLIK SUÇUDUR
Terörle mücadelede kararlı olduklarını belirten Karaaslan, ''Aynı zamanda demokratikleşmeyle ilgili attığımız adımlarda çok ilkeli bir duruş sergiliyoruz. Hiç bir şeyden taviz vermiyoruz. Devletin hem şefkatli yüzünü ve elini aynı zamanda kudretli elini de göstererek yola devam ediyoruz. Bütün bu yaşananlar uluslararası meseleleri ele alarak konuşulması gereken meseleler. Herkes şunu bilmelidir ki; Terör bir bumerang gibidir. Onu ilk fırlatan her kimse, eninde sonunda dönüp dolaşıp onu bulacaktır. Dolayısıyla teröre bu açıdan yaklaşmak gerekir. Terör hangi kaynaktan beslenirse beslensin, hangi ideolojiden, hangi bakış açısına sahip olursa olsun terör terördür ve terör insanlık suçudur. Bunu en ufacık bir ama, fakat gibi bir cümle ile birlikte devam ettirmek mümkün değil. Terör insanlık suçudur ve terör kabul edilemez nokta demeliyiz. Biz Türkiye olarak bunu diyen sayılı ülkelerden biriyiz'' ifadelerini kullandı.