HABER MEDYA SEFERBER

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi Beyaz Grup 19. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor, sahasında Gümüşhanespor'u ağırladı. 50 günlük hasretin ardından taraftarıyla buluşan Kırmızı- Beyazlıların bu zorlu mücadelesini, Haberaks TV ve 103.5 Haber Radyo canlı yayınlarken, karşılaşma aynı zamanda Haber Medya Grubu'nun youtube ve Haberaks TV'nin facebook sayfalarından da eş zamanlı olarak izleyenlerle buluştu.

3 DAKİKADA 2 GOL

Karşılaşmaya ilk 10 dakika rakip yarı alanda presle başlayan Yılport Samsunspor, üst üste pozisyonlar bulsa da değerlendiremedi. 10. dakikada ise ceza sahası dışından kazanılan frikikte topun başına Abdulkadir Özgen geçti. Abdulkadir'in sert vuruşu baraja da çarpıp, Hasan Hüseyin Akınay'ı yanıltarak ağlarla buluştu (1-0). Golden 3 dakika sonra ise Fırat'ın uzun topunda savunma arkasına sarkan Kadir skora denge getirdi (1-1).

PENALTI ONUR'DAN

İlk yarının 1-1 beraberlikle bittiği maçın ikinci devresinde de Yılport Samsunspor, etkili başladı. 51. dakikada Abdulkadir Özgen'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Onur Eriş gole çevirdi (2-1). Son bölümlerde Yılport Samsunspor hücum hattı kaçırdıklarıyla saç baş yoldururken, Gümüşhanespor ise 90+5. dakikada yüzde yüzlük bir pozisyon yakaladı. Bu pozisyonda top auta çıkarken, Kırmızı- Beyazlılar, Gümüşhanespor'u 2-1 yendi. Selçuk KAYA/ Salim YILDIZ