Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı ve Semiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Semiz, beraberindeki İlkadım İşadamları Derneği Başkanı Ergin Levent ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret etti. Ziyarette Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol da yer aldı.

UZUN'A BİLGİ VERDİ
Semiz, Canik'te eksikliğini hissettikleri ve kurulması için çalışmalara başladıkları Canik Ziraat Odası ile ilgili Uzun'a bilgi verdi. Semiz, "Canik'te birçok eksikliğin giderilmesinde çalışmalarımız oluyor. Biz sivil toplum örgütleri olarak Canik'te ziraat odalarının eksikliğini görmekteyiz. Bu amaçla köylerimizin, köy muhtarlarımızın ve çiftçi kardeşlerimizin görüşlerini alarak Canik Muhtarlar Derneği Başkanımız Ahmet Genç'in ve Samsun İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki ile birlikte bir yönetim oluşturduk. Canik bölgemize Ziraat Odası'nı kazandırmak amacıyla yola çıktık. Şu an 6 bin çiftçimize, onların da 4 bininin imzasına ulaştık. Hala imzalar bize geliyor. Ayrıca kanunen de her ilçede ziraat olması gerekiyor. En yakın zamanda yetkililerimizin bu konuya cevap vereceklerine inanıyoruz" diye konuştu.

Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarla ilgili üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Barış BUDANOĞLU