İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı, il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla 3 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı. İYİ Parti, Ayvacık'ta İsmet Çapaş, Kavak'ta Şerif Ün ve Ladik'te İbrahim Ünsal ile seçime girecek.

SAMSUN'U YÖNETMEK İSTİYORUZ

Tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu, "Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Bu yarışta İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak ciddi bir sınav vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız; Samsun'u daha iyi yönetmek. Bizim şahıslarla problemimiz yok. Biz bu işi daha iyi yapacağımızı iddia ediyoruz. Onlar istediklerini desin, biz asla onların düzeyine inmeyeceğiz. Yerel seçimlerin, devletin beka meselesine dönüştürülmesine de anlam veremiyoruz. Bu ülkede hukuk, eğitim, mülteci, sosyal adalet sorunu var. Bizim beka diye bir sorunumuz yok ve bu konu yerel seçimlere indirgenebilecek basit bir konu değil" ifadelerini kullandı.

AYAĞA KALK SAMSUN

İYİ Parti Ayvacık Belediye Başkan Adayı İsmet Çapaş, İYİ Parti'nin kurulduğu günden bu yana her yerde olduğunu söyleyerek, "Bu bir iyilik hareketi. Bizim iddialarımız, hayallerimiz var. Artık yeter, ayağa kalk Samsun. Samsun ayağa kalkarsa Türk milleti ayağa kalkar, Anadolu ayağa kalkar" diye konuştu.

KAVAK MARKA OLACAK

MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Kavak Belediye Başkan Adayı Şerif Ün ise, "Allah lütfederse, 3. kez başkan olacağım. Kavak'ta yaptığım başkanlığım boyunca çalmadık, çaldırmadık, çalıştık. Başımız dik, alnımız ak olarak yürüyoruz. İyi insanlarla birlikte bu yola devam edeceğiz. Kavak'ta yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Başkanlığım boyunca yapılan projelerle Kavak hala göç alan bir ilçe konumunda. Yapacak çok işimiz var. Vakit tecrübeyle hizmete devam etme vakti. Vakit Kavak'ın geleceğini garanti altına alma vaktidir. Kavak'ı bölgenin marka ilçesi yapacağım" sözlerini kaydetti.

SEVDAMIZ LADİK

İYİ Parti Ladik Belediye Başkan Adayı İbrahim Ünsal, Ladik sevdasıyla yola çıktığını vurgulayarak, "Ladik, benim sevdam. Sevdası Ladik olanların adayıyım. Besmele ile bu yola çıktık, halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu düşünerek bu yürüyüşe başladık. İlçemizin ekonomik, çevresel ve sosyal hizmetler yönünden aksayan yönleri var. Ladik'in son 30 yılda girdiği kısır döngüden kurtulması amacıyla aday oldum. Hazırladığımız birçok projeyi hızla hayata geçireceğiz. Yeni Ladik'i hemşehrilermize anlatıp 1 Nisan'dan itibaren inşa edeceğiz. Ladik iyi olacak, güneşe bakacak" dedi.

Şükrü Berk ASKAR