Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci için Türk-İş Eğitim Merkezi Salonu'nda tanıtım toplantısı düzenledi. Açılış konuşmasını yapan CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek, 'Atakum'da seçimi Cemil Deveci ile CHP kazanacaktır" derken; İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Cemal Ceyhun Karaca ise, 'Hep beraber güç birliği ile bu seçimi alacağımıza inanıyoruz' ifadelerinde bulundu.

CHP Samsun İl Başkanvekili Şükrü Kumbasar, 'İlkadım'ın atıldığı şehir Samsun'da bütün ülkeye şeffaf, çağdaş, demokrat belediyecilik anlayışını Atakum üzerinden göstereceğiz. Sorgulanabilir, tartışılabilir, denetlenebilir, sosyal belediyecilik ilkesini hayata geçirmek için görev almaya çalışıyoruz. Millet ittifakının, milletin tam da kendisi olduğunu bütün Türkiye'ye göstereceğiz" dedi.

ATAKUM'U ALACAĞIZ

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 'Atakum sosyal demokrat bir parti tarafından yönetilmeyi isteyen bir şehir. Martın sonu bahar ve bu bahar Atakum'a çok çok güzel gelecek' dedi.
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise 'CHP'li Belediyelerin yönettiği şehirler insani gelişmişlik endeksi en yüksek çıkan şehirler olmuştur. Birbirimize sıkı sarılarak Atakum'u alacağız' diye konuştu.
CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı olan Aylin Şahin Tat, Murat Erkan, Turgay Özçelik ve Abdullah Taşkın'da kürsüde yaptıkları konuşmalarda Cemil Deveci'nin kazanması için çalışacaklarını ifade etti.

KENDİ MALIMIZ GİBİ BAKACAĞIZ

CHP Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, 'Milletinin vergisine kendi malımız gibi bakacağız. Bekçiliğini yapacağız. En büyük projem dürüst olmak. Olabilir mi böyle bir şey? Bir partinin temsilcisi çıkar halkı karşısına en büyük projem dürüst olmak der mi? Türkiye'yi bu hale getirdikleri için utansınlar. Bana bunu dedirttiler. En büyük proje olarak bunu söylettiler. Bizim ittifakımız yaşanabilir bir ülke kurabilme ittifakıdır. Belediyeyi aldıktan 5-6 ay içerisinde bir vakıf kuracağız ve Atakum'da her yıl birkaç tane uluslararası sanat etkinlikleri yapacağız. Bu ilçede 40 bin üniversite öğrencisi var. Bu öğrencileri eğer kafeterya, bakkal müşterisi gibi görürsek yazık olur. Üniversiteyi görmezden gelmiş oluruz. Üniversiteyi dahil edeceğiz. Üniversite bizim hızımıza yetişmek zorunda kalacak. Atakum kültür ve sanatın başkenti olacak' dedi.