Samsun İl Emniyet Müdürlüğü giriş katında düzenlenen kan bağışı kampanyasına, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve çok sayıda polis ve özel harekatçı destek verdi. Sağlık görevlilerince kan değerleri ölçülen Müdür Vedat Yavuz ve personel sonrasında sırayla kan bağışında bulundu.

MÜDÜR İLK KEZ KAN VERDİ

Kan bağışında bulunduktan sonra açıklamalarda bulunan Emniylet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü olarak uzun yıllardır 10 Nisan Polis Haftası'nda Kızılay'a kan bağışında bulunduklarını belirterek, "Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'nın geçtiğimiz günlerde Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlattı. Biz de Emniyet Genel Müdürlüğümüzün başlattığı kampanyaya destek olmak amacıyla 10 Nisan Polis Haftası'nda yaptığımız kan bağışı kampanyamızı öne çektik. Ben de kan verdim. Ömrümde ilk defa kan veriyorum. Kanlarımızın ihtiyacı olan insanlara ulaşacağından eminiz'' dedi.

1 KAN 3 CAN

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkan Vekili Ahmet Ali Bulut ise Türk Kızılay'ının '1 Kan 3 Can' sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek, "Kan bağışı kampanyalarımızı sürdürüyoruz. Sağ olsun İl Emniyet Müdürümüz Vedat Yavuz'un isteğiyle Emniyet Müdürlüğündeyiz. Talebin çok olduğunu görüyorum. Bu da bize mutluluk veriyor. Vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Bayram OK