31 Mart yerel seçimlerine iki aydan az bir süre kala gözler artık belediye meclis üyesi olarak yazılacak isimlere çevrildi. İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu, belediye meclis üyesi adaylarını belirleme konusu ve Millet İttifakı'nın pazar günü yapılacağı aday tanıtım toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Belediye meclis üyeleri listesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Güleroğlu, 'Belediye meclis üyesi adayları konusunda Cumhuriyet Halk Partisi ile ilçe başkanları düzeyinde görüşmeler yapılıyor. O konuda genel merkezin verdiği bir talimat yok. İlçeler düzeyinde mutabakat yapılabilir, olmazsa il düzeyinde yapılacak. Ankara, meclis üyelikleri listesini hazırlama işini yerele bıraktı. İlçe başkanlarımız konuyu netleştirmeye çalışıyorlar' diye konuştu.

İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Pazar günü yapılması planlanan Millet İttifakı adaylarının Cumhuriyet Meydanı'nda tanıtım toplantısının ileri bir tarihe alındığını belirten Güleroğlu, 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin pazar günü Ankara'da aday tanıtım toplantısı olduğundan il ve ilçe teşkilatları burada olmayacak. O nedenle toplantımızı ileri bir tarihe erteledik" ifadelerini kullandı.

Erdinç YILDIZ