31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında programlarına devam eden Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Kışla ve Kerpiçli mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Togar'a AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Bahadır, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

MODERN BİR YAPIYA KAVUŞTU

Başkan Togar, 'Beklenilenin üstünde bir gayretle, gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin emek harcayarak 62 mahallemizin hepsinde önemli çalışmalara imza atmayı başardık. Her mahallemiz değişimi ve farkı birebir yaşadı. 5 yıl öncesi ile bugün arasındaki farkı herkes çok biliyor. Her alanda önemli gelişmeleri, ilçe halkımız ile hep birlikte omuz omuza başardık. Hayal ettiğimiz, hedeflediğimiz her şeye birlikte ulaştık. Önümüzdeki dönemde yapacağımız projelerimiz ve hedeflerimiz şimdiden hazır. Hatta bazılarının çalışmalarına bile başladık' ifadelerini kullandı.

MESAFELER ORTADAN KALKTI

Mahalleler arasındaki mesafelerin ortadan kalktığına dikkat çeken Başkan Togar, 'Özellikle yol konusunda önemli çalışmalar yaparak, ulaşım konforunu arttırdık ve mesafeleri ortadan kaldırdık. Beton, sıcak asfalt, kilitli taş parke ve a tipi asfalt yol çalışmalarımız ile ilçe tarihinin en büyük ve en köklü hizmetlerini hayata geçirdik. Daha önceki yıllarda mahalleler arasında ulaşım süresi şimdi yarıya indi. Yollarımızda yerin konumuna ve yapısına uygun kullandığımız malzemelerde modern, konforlu ve uzun ömürlü ulaşım imkanı sağladık. Bugün bile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizler gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bizim sevdamız Tekkeköy' şeklinde konuştu.