Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, gençler tarafından organize edilen kahvaltı programında ilçenin farklı mahallelerinden bir araya gelen gençlerle buluştu.

SEÇİMDE TARİH YAZACAĞIZ

Kahvaltıda konuşan Başkan Togar, "Bugün bir kez daha gençlerimizdeki heyecanı gördüm. 2014 yılındaki yerel seçimlerden daha hareketli ve aktif olan gençlerimiz heyecanlı bir şekilde göreve hazır. Bir kez daha ilçemizde tarih yazarak merkez ilçelerdeki en yüksek oy oranıyla Tekkeköy'ü birlikte yönetmeye devam edeceğiz. İlçemiz kurulduğu tarihten 2014 yılına kadar hiçbir zaman iktidarla buluşamadı. 2014 yılında sizlerin desteği ile ilk defa ilçemizi iktidarla buluşturmayı başardık. Ardından ilçemiz birçok dev devlet yatırımla buluştu. Hayallerimiz bir bir gerçekleşti. En büyük hayalimiz ve ilçemizin bir asırlık özlemi olan devlet hastanesini ilçemize birlikte kazandırdık" dedi.

TEKKEKÖY'DE FAKÜLTE ÇALIŞMASI

Tekkeköy'ün geleceği için belirlenen tüm hedeflerin bir bir gerçekleştiğine vurgu yapan Togar, 'İkinci en büyük hayalimiz olan fakülte ve öğrenci yurdu ile ilgili çalışmalarımıza da başladık. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun aday tanıtım toplantısında verdiği müjdenin akabinde Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın bizleri ziyaret etti ve ilçemize 16 bölümden oluşacak fakülte kurulması için birlikte çalışmalara başladık. Bu büyük projelerin devamı için iktidar gücüne ihtiyacımız var' şeklinde konuştu.