İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ve beraberindeki heyetle, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yelkovan, Haberkaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan ve Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ile görüştü. Ziyaretin ardından Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu'nun radyo konuğu olan Tok, açıklamalarda bulundu.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTIK

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tok, '2014 yılında seçildiğimiz tarihten itibaren her daim vatandaşlarımız ile beraber bir yönetim anlayışını ortaya koyduk. Vatandaşımızın cenazesinde, düğününde olduk. Esnafımız ile beraber olduk. Çok önemli projelere imza attık. İlkadım ilçemizde 255 milyon liralık dev yatırımlar gerçekleştirdik. Spora, eğitime ve altyapıya yönelik çok önemli yatırımlar yaptık. Vatandaşlarımız bunu görüyor ve biz de sahada bunun karşılığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Ev toplantıları diye gittiğimiz mahallerimizde artık toplantılarımız mahalle mitingine dönüşüyor. Bir belediye başkanını mutlu eden işlerden bir tanesi de budur' diye konuştu.

DESTEK ALIYORUZ

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı olduğunu vurgulayan Tok, 'MHP ve AK Parti tabanı ile bütünleşerek, sevgi, saygı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı'na destek alıyoruz. Seçim çalışması kapsamında ziyaret ettiğimiz yerlerden çok olumlu tepkiler alıyoruz. 2014 yılında olduğu gibi, 31 Mart akşamı da zaferle çıkacağız ve 1 Nisan itibariyle de projelerimizi devam ettireceğiz. Buna yürekten inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

Erdinç YILDIZ