HaberlerKırmızı et üretimi dördüncü çeyrekte azaldı

Kırmızı et üretimi dördüncü çeyrekte azaldı

Toplam kırmızı et üretimi 2018 yılının dördüncü çeyreğinde yüzde 23,5 azalarak 259 bin 672 ton olarak tahmin edildi.

Kırmızı et üretimi dördüncü çeyrekte azaldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı dördüncü çeyrek (Ekim-Aralık) dönemi kırmızı et üretim istatistiklerini açıkladı. Buna göre; toplamkırmızı et üretimi kurban bayramının gerçekleştiği bir önceki çeyreğe göre yüzde 23,5, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 12,1 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 185 bin 324 ton olarak gerçekleşti.

Sığır eti üretimi 239 bin 703 ton olarak tahmin edildi

Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 21,8, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 7,8 oranında azaldı.



EN ÇOK OKUNANLAR

Samsun'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

1 Samsun'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Samsun'da zincirleme kaza: 1 yaralı

2 Samsun'da zincirleme kaza: 1 yaralı

Samsun'daki kazadan acı haber!

3 Samsun'daki kazadan acı haber!

İsmet Taşdemir: 'Bu ligin oyunu bu'

4 İsmet Taşdemir: 'Bu ligin oyunu bu'

Efsane olmak böyle bir şey

5 Efsane olmak böyle bir şey

CANLI! Muharrem İnce, Samsun'da vatandaşlara sesleniyor

6 CANLI! Muharrem İnce, Samsun'da vatandaşlara sesleniyor

3 dakikada maçın kaderini değişirdi

7 3 dakikada maçın kaderini değişirdi

Abdulkadir'den sihirli dokunuş

8 Abdulkadir'den sihirli dokunuş

Muharrem İnce Samsun'da

9 Muharrem İnce Samsun'da

Orhan Gencebay domuz gribi oldu

10 Orhan Gencebay domuz gribi oldu


SIRADAKİ HABER
}