Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Tekkeköy AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi. Kahvaltı programında aday adaylarına seslenen Başkan Togar, AK Parti davasına gönül veren ve bu yolda kendisini ortaya koyan herkese teşekkür etti, ilk günkü aşkla yola devam edeceklerini ifade etti.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Tekkeköy'ün 5 yılda büyük bir değişim yaşadığına vurgu yapan Togar, 'Tekkeköy'ü hep birlikte bugünlere taşıdık. Sizler ilçemizi birlikte yönetebilmek için belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvurularınızı yaptınız. Hizmet için çıktığınız bu yolda hepinize başarılar diliyorum. Biz bir olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur. Davamız bir, amacımız bir, yolumuz bir. Bugün çok güzel bir tablo oluşturduk. 31 Mart gününe kadar bu birlikteliğimiz aynı şekilde devam edecek. Bunu bir kez daha kanıtladık. Gönül belediyeciliği çerçevesinde ilçemizi birlikte yönettik ve birlikte yönetmeye devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

İLKLERİ BAŞARDIK

Tekkeköy tarihinde birçok ilklerin yaşandığına dikkat çeken Başkan Togar, 'Gerçek manada gönül belediyeciliğini ilçemize yerleştirmeyi başardık. İlçemiz sınırları içerisinde yapmış olduğumuz rutin belediyecilik çalışmalarımızın dışında vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Sosyal belediyeciliğin ülkemizdeki mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın, 'Kim ki yaşadığı şehirde sıcak bir yuvası olmadığı için dışarıda yaşayan, yiyeceği olmadığı için aç uyuyan, kömürü olmadığı için soğukta kalan ve insanca şartlarda yaşamanı sürdüremeyen birileri varsa ve bunları görmezden geliyorsa o bizden değildir' sözünü ilke edinerek, ilçemiz sınırlarında ikamet eden ve yaşamanın imkansız olduğu zor şartlarda hayatlarını idame ettirmeye çalışan 36 ailemize prefabrik ev, 24 kişiye tek kişilik ev ile 387 ailemize betonarme ev ve inşaat malzemesi yardımı sağlayarak hayat şartlarını iyileştirmeye çalıştık. Daha önceki yıllarda, bizden önceki dönemlerde böyle bir çalışma yapılmamış. İlk defa bu uygulama bizim ile birlikte başladı' ifadelerini kullandı.

AĞIRLAR'DAN BİRLİKTELİK VURGUSU

Birliktelik vurgusu yapan AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ise, 'Bugün buradaki birlikteliğimizi sonuna kadar sürdürerek hep birlikte Tekkeköy için çalışmaya devam edeceğiz. Davamız ve yolumuz bir. Bizleri bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz' sözlerini kaydetti.