KARAYOLUYLA GİTİLER

Yılport Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda Ankara Demirspor'a konuk olacak. Saat 13.30'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak maç için erkenden Başkent'e giden kafile bugün yola çıktı. Sabah yapılan antrenmanın ardından Nuri Asan Tesisleri'nde karayoluyla Ankara'ya giden kafileyi Başkan İsmail Uyanık, Basın Sözcüsü Suat Çakır, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın, yönetim kurulu üyeleri Haluk Tan, Osman Arslan ve Kadir Gürkan, futbol komitesinden Ercan Koloğlu ve Serkan Aykut, altyapı idari ve teknik kadroları ile kulüp çalışanları uğurladı.

İŞTE 18 KİŞİLİK KADRO

Başkan İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar, Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve oyuncularla tek tek görüşerek, onlara başarı diledi. Başkan Uyanık'ın da bugün karayoluyla Ankara'ya gideceği belirtildi. Öte yandan 18 kişilik kafilede Ahmet Altın, Furkan Köse, Aytaç Sulu, Nuri Terliksiz, Cenk Kaplan, Erkan Kartal, İshak Doğan, Savaş Yılmaz, Okan Dernek, Oğuz Gürbulak, Samet Asatekin, Ramazan Çevik, Enes İslam İlkin, Onur Eriş, İlyas Kubilay Yavuz, Bahattin Köse, Erkan Şentürk ve Abdulkadir Özgen yer aldı.

BAŞKAN UYANIK YARIN GİDİYOR

Başkan İsmail Uyanık'ın Ankara Demirspor maçı için yarın birkaç yöneticiyle birlikte Ankara'ya gideceği belirtildi. Başkan Uyanık, sezon başından bu yana tüm maçlarda takımın yanındaydı.