Bir doğa sporu olan ve koşarken düşünebilmek, kaybolmadan ilerlemek, araziyi iyi okuyabilmek, haritayı üç boyutlu düşünmeyi kapsayan oryantring sporu Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Karacaoğlan Yerleşkesi'nde gerçekleşti.
A ve B kategorinde yapılan Okul Sporları Oryantiring Gençler İl Birinciliği müsabakalarına 32 okuldan 110 öğrenci katıldı.
Kategorinde derece alan takımlar ise şöyle:
Genç Kızlar A kategorisinde Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi birinci, Gülten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi ikinci, Kadirli Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Kadirli Fen Lisesi dördüncü oldu.
Gençler Erkekler A kategorisinde ise Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi birinci Osmaniye Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ikinci Gülten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi üçüncü, Kadirli Fen Lisesi dördüncü oldu.
Gençler Kızlar B kategorisinde Gülten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi birinci, Kadirli Fen Lisesi ikinci, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü ve Şehit Hayrettin Mennan Kız A.İ.H.L dördüncü oldu.
Genç Erkekler B kategorisinde Hasan Aybaba Anadolu Lisesi birinci, Şehit Mehmet Karaca Tilki Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü ve Gülten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi dördüncü oldu.