Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara ve Haberaks TV Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci, öğrencilerle keyifli bir söyleşi yaptı.

HABER MEDYA'YA TEŞEKKÜR

Konferansın açılış konuşmasını yapan Ondokuz Mayıs Lisesi Müdürü İsmail Aydemir, 'Bugün okulumuz, önemli günlerden bir tanesini yaşıyor. Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yılı. 100'üncü yıl nedeniyle birçok etkinlik yapılmakta. Bizde okulumuzda bu etkinliğin ilkini başlattık. Haber Medya Grubu'ndan davetlilerimiz var. Bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorum' dedi.

KARA VE DEMİRCİ'YE ÇİÇEK VE PLAKET

Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara konuşmasında, Milli Mücadele dönemi, büyük önder Atatürk'ün Samsun'a gelişini ve Havza'da konaklamasından öğrencilere bahsetti. Haberaks TV Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci ise Ondokuz Mayıs Lisesi'nin Samsun'un köklü bir lisesi olduğunu ve büyük değerler çıkarttığına değindi. Konuşmaların ardından Kara ve Demirci'ye, Okul Müdürü İsmail Aydemir tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Öğrenciler ile toplu fotoğraf çekimimin ardından konferans sona erdi.

Erdinç YILDIZ