Ozan Arif'in cenazesine katılmak üzere Samsun'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da birtakım temaslarda bulundu. Akşener, 'Samsun büyükşehri, İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak kazanacağız' dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cenaze töreni için geldiği Samsun'da bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi. Akşener'e İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İl Başkanı Recep Güleroğlu, İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, ilçe belediye başkan adayları ve vatandaşlar eşlik etti.

BEN DE GELİP ÇALIŞACAĞIM

Cenazeye katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha sonra İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada partililer ile bir araya gelen Akşener, partilileri kırmayarak tek tek fotoğraf çektirdi. Daha sonra Atatürk Bulvarı Gar Kavşağı'nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti. Seçim Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Akşener, 'Samsun büyükşehri, İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak kazanacağız. Gerekirse kapı zili çalacağım, pazar gezeceğim, esnaf eli sıkacağım. Dokunmadığımız hiçbir şey bizim değildir. Hayati bey bu işleri bilir, belediye başkanlığından geliyor. Ayrıca milletvekilliği de yaptı. Necattin bey ise bizdeki hiyerarşiye göre 'abi' konumunda olan bir arkadaşımızdır. Kendisi belediye başkanlığından geldi, küçücük bir oy potansiyeli ile belediye kazanmış bir arkadaşımız. Adaylarımızın tümü iddialı ve ilçelerden büyükşehir alınacağı için el ele vererek çalışacağız. Yorulmak yok, yılmak yok. İstediğiniz zaman ben de gelip, çalışacağım' dedi.

ÖMER SÜSLÜ'YE ZİYARET

SKM ziyaretinden sonra Akşener, İYİ Parti Onursal İl Başkanı Ömer Süslü'yü evinde ziyaret etti. Ömer Süslü'yü ziyaretten sonra Akşener, Canik ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Daha sonra ise Çakallı'ya geçerek menemen yedi. Ardından Akşener, Samsun'dan ayrıldı.

Erdinç YILDIZ