Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Yunusemre Mahallesi'ni ziyaret etti, Süleyman Yavuz ve komşularına misafir oldu. Terme halkının çay içme davetlerine katılabilmek için zamanla yarıştığını aktaran Başkan Kul, her akşam kapı kapı, mahalle mahalle evleri ziyaret ettiğini ifade etti.

MAKAM HIRSI YAPMADIK

2014 yılında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Kul, "Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz aziz milletimize hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için gelmiştik. Çok şükür 5 yıldır halkımızla, ekibimizle tek yumruk olarak çalıştık. Makam mevki hırsı yapmadık. Sadece Terme'ye bir proje daha fazla yapar mıyız diye onun hesabını yaptık. İnşallah bundan sonra da Terme'nin büyümesi, güzelleşmesi devam edecek. Ben bu hususta emek veren, yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum.' Şeklinde konuştu.

BİLGİ VERDİ

Başkan Kul daha sonra gece saatlerinde Yunusemre Mahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz ve mahalle sakinleri ile birlikte bölgede çalışmaları devam eden alt ve üstyapı bölgelerinde incelemelerde bulundu. Çalışmaların seyri ile alakalı mahalle halkına bilgiler verdi.