Yunus Emre Mahallesi Yeni Şehir Caddesi sakinleri, yol çilesi yaşadıklarını belirterek, seslerini duyurmak için eylem yaptı.

13 YILDIR AYNI ÇİLE

Mahalle sakinleri adına konuşan Muammer Doğan, '21. yüzyılda 13 yıldır yapılmayan yolun çilesini çekiyoruz. İlçe merkezine 600 metre mesafedeyiz. Yetkililer 4,5 aydır toplantılar yapıyor, bizlere sözler veriyor ama 13 yıldır olduğu gibi bu sürede de yol yapılmıyor. Altyapı geçti, doğalgaz geçti, Terme Belediye Başkanımız geldi, 'yolunuz taş yapılacak' dedi ama halen yapılmadı. Her yapılan altyapı çalışmasının sonunda yolumuz daha berbat oldu. Artık katlanamıyoruz. Zaten bozuk olan yolumuz, yağmur ve kar yağınca da bataklığa dönüyor. Yaşlılarımız ve çocuklarımız bu yolda hareket edemiyorlar. Araçlar giriyor ama geriye dönemiyor' diye konuştu.

BİR ÇÖZÜM BULAMADIK

Mahallelerinin merkeze sadece 600 metre mesafede olduğunu ifade eden Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz'da, ' Yeni Şehir Caddesi, 13 yıldır yağmur veya kar yağınca çamur ve bataklık içerisinde kalıyor. 13 yıldır bu mahallenin muhtarıyım ama yetkililerden bu çilemize çözüm bulamadık. Terme Belediye Başkanı, '2 sokağın daha altyapısı yapılınca caddeniz taş parke ile kaplanacak' dedi. Yeni Şehir Caddemizin altyapı çalışmaları tamamlandı. Ama halen yolumuz yapılmadı' ifadelerini kullandı.