Köprübaşı Alabalık Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salıpazarı İlçe Başkanı İsa Bircan, mevcut belediye meclis üyeleri ile 31 Mart yerel seçimlerinde açıklanan yeni meclis üyesi adaylar katıldı.

BAŞARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Tanıtım programında konuşan MHP İlçe Başkanı İsa Bircan, birlik ve beraberlik içerisinde bu harekete gereken desteği sağlayacaklarını belirterek, "İmkanlarımızın el verdiği dahilde bir olmak ve başarmak için çalışacağız. Sizlerden ricam arkadaşlarımızla diyalog içerisinde olarak beraber hareket edin. Bu yarışı kazanmak istiyoruz, elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyacağız' DEDİ.

TOKAR GİBİ CEVAP VERDİ

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından temeli atılan milli duruşun Yenikapı ruhuyla vücut bulduğuna dikkat çekerek, "Cumhur İttifakı, şer odaklarına bir tokat gibi cevap olmuştur. AK Parti'nin ve MHP'nin birlikteliğinin en güzel sembolü olan Cumhur İttifakı'na sonuna kadar güç vermek için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

ONUR DUYUYORUZ

Son olarak açıklama yapan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Halil Akgül ise ilçedeki belediye meclis üyesi adayları listesinin iki parti tarafından ortak hazırlandığını anımsatarak, MHP ile sahada omuz omuza ter dökmekten onur duyduklarını belirtti. Akgül, Cumhur İttifakı'nın belediye meclis üyesi adaylarını kutlayarak, yapılacak çok işlerinin olduğunu, projelerini halka anlatacaklarını söyledi.