Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Kavaklılar Derneği'nin misafiri oldu. Büyük hedefler ortaya koyduklarını söyleyen Şahin," Atakum ne sırtını dayadığı yeşil dağlara ne de gönlünü açtığı mavi ufuklara ihanet etmeyecek; şehirleşme adına rant hırsına, büyüme adına betonlaşmaya, ekonomik gelişim adına huzurunun bozulmasına asla izin vermeyecek" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren Atakum Kavaklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

KENDİ TARİHİNİ YAZACAK

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Kavaklıların davetine katılan Şahin, burada dernek Başkanı Av. Erhan Çankaya, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Zihni Şahin, Atakum için büyük ve önemli hedefler ortaya koyduklarını belirterek, "Atakum her bir haneye ulaşan kaliteli hizmetleri, hayatı dolu dolu yaşamak isteyenlerin her an ulaşabileceği cazibe merkezleriyle, günün her saati güvenli sokakları ve caddeleriyle, öğrencisinden emeklisine, esnafından ev hanımına, gencinden yaşlısına herkesin kendinden bir şeyler bulduğu bir şehirdir. Burası bu şehre saygı duyanların şehridir; bu şehir Atakum'dur. Atakum ne sırtını dayadığı yeşil dağlara ne de gönlünü açtığı mavi ufuklara ihanet etmeyecek; şehirleşme adına rant hırsına, büyüme adına betonlaşmaya, ekonomik gelişim adına huzurunun bozulmasına asla izin vermeyecektir. Atakum kendi tarihini yazacaktır" dedi.

BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ

Atakum'un her alanda ileriye gideceğini ifade eden Şahin, "Atakum gelecekte de komşuluk ilişkileri ve evlere kadar ulaştırılan hizmetlerle daha huzurlu, yeni kurulacak yaşam alanlarıyla daha keyifli, yolları, trafik akışı ve akıllı şehir uygulamalarıyla daha düzenli, yeşil alanlarının korunup artırılmasıyla çevreci ve daha temiz, nitelikli sağlık hizmetleri sunabilen hastaneleriyle daha sağlıklı olacaktır. Amatöründen profesyoneline, yediden yetmişe herkese yönelik tesisleriyle bir spor şehri olacaktır. Okulları, sanat ve spor ağırlıklı tematik liseleri, üniversitesi, teknoloji geliştirme merkezleri ve teknoparklarıyla bir bilim ve eğitim şehri haline gelecektir. Dünya mutfağından lezzetlerin, doğal gıdaya yönelik organik pazarların kurulduğu lezzetler şehrini yaşam alanları, denizi, kumsalları, yeşili, otelleri ve cazibe merkezleriyle turistlerin rağbet ettiği nitelikli bir turizm şehri, kırsal kalkınma ve tarımı teşvik edip desteklediğimiz, sözleşmeli tarım modeliyle üreticinin ve tüketicinin yüzünün güldüğü kültür ve sanat faaliyetleri ile Atakum daima canlı olacaktır. Atakum, hedefleriyle bölgenin çekim merkezi haline gelecektir" diye konuştu.