Millet İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti.

Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan, Haber Medya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mehmet Ali Yelkovan, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ve Mehmet Ali Coşkuner ile görüşen Deveci, medya çalışanlarıyla da bir süre sohbet etti.

ÇOK İDDİALIYIZ

Yaklaşık 20 gündür Atakum'u karış karış dolaştıklarını kaydeden Deveci, "Zaten Atakumla ilgili ciddi bir hazırlığımız vardı. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Çözüm önerilerini de tespit etmiştik. Mahalle mahalle, ev ev dolaşıyoruz ve projelerimizi halka anlatıyoruz. Şu ana kadar çok güzel izlenimler edindik. Geniş bir ekiple ve güçlü bir birliktelikle halkımızın ilettiği sorunlarla ilgili de çalışmaya başladık. İYİ Parti ile kurumsal iş birliğimizi güçlendirdik, meclisimizi görevlendirdik ve sahadayız. Sahada insanlar en çok işsizlikten şikayet ediyorlar. Özellikle Atakum'da ciddi bir üniversite öğrencisi potansiyeli var, onlar da işsiz. Bir de kent içi ulaşımla ilgili şikayetler alıyoruz. Güçlü uzman ekip tarafından projeler demeti hazırladık. Bütün sorunlara derman olacağız. 1 nisan sabahında Atakum benim gibi bir belediye başkanına kavuşacak. Karadeniz Bölgesi'nin en başarılı belediye başkanı ve kadrosu güçlü, şehircilik profiliyle Samsun'dan tüm Türkiye'ye mesaj vereceğiz ve örnek olacağız. Martın sonu bahar olacak. Çok iddiaylıyız" diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU