Cumhur İttifakı'nın Atakum'da AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Lozan Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

ŞEFFAF VE ÜRETEN BİR BELEDİYE

Atakum'da, ekonomik canlanmayı artırmak, böylece istihdam sahaları oluşturmak için bir dizi proje ve planlama içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Şahin, "Bu plan ve çalışmalarımızı yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Örneğin, Atakum Belediyesine ait tüm tesisler ve yaşam alanları artırılacak ve bunların tamamı Atakum Belediyesi tarafından işletilecektir. Ayrıca bu tesislerin tüm alışverişleri Atakumlu esnafımızdan yapılacak. İstihdama yönelik, şeffaf, ekonomik canlılığı artıracak üreten belediyecilik anlayışı içerisinde olacağız" diye konuştu.

TURİZM, ÇEVRE, KÜLTÜR, SANAT...

Her kesimin başkanı olacağını da yineleyen Başkan Şahin, "Atakum'u hep birlikte katılımcı demokrasiyi esas alarak turizm, gençlik, çevre, kültür ve sanat, ekonomi, istihdam, sosyal hayat, yaşam alanları dahil her alanda daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Engelsiz bir Atakum hedefimizi de gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

HEMŞEHRİLERİMİZİ DİNLEYECEĞİZ

Öte yandan Başkan Şahin, dün akşam Tonyalılar Yardımlaşma Derneği, Havzalılar Derneği ve Beşir Derneği etkinliklerine de katılarak vatandaşlarla buluştu. Şahin, "Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizle kucaklaştık. Buradan bir kez daha ifade ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi dinleyeceğiz. Her kapıyı çalacağız, herkesin gönlünü kazanacağız. Her insana dokunan hizmet üreteceğiz" dedi.