Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hasan Togar, 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Tekkeköylü vatandaşlarla gece ve gündüz demeden bir araya gelen Togar, asıl olanın gönüllerde bir olmak olduğunu söyleyerek, yaklaşan yerel seçimlerin beka meselesi olduğunun altını çizdi.

BİZE DÜŞEN DAHA ÇOK ÇALIŞMAK

Başkan Hasan Togar, Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu, daha da büyümesini engellemek için ise içerden ve dışardan ciddi oyunların oynandığını belirterek, 'Tekkeköy halkı dostunu da düşmanını da, haini de kahramanı da gölgesinden bile tanır. Kiminle yol yürünür, kiminle sofrasında aş paylaşılır iyi bilir. İşte bu yüzdendir ki, önümüzdeki seçimlerin bir beka meselesi olduğunu herkesten çok daha iyi anlar ve bunu herkese gösterir. Tekkeköy Belediyesi geçtiğimiz beş yıl içerisinde kendi öncelikleri için değil, vatandaşlarının önceliği için çalışmıştır' diye konuştu.

SİZLERİN ESERİ OLACAK

Hayatın hızla akıp gittiğini ve geçen zamanı geri getirmek gibi bir şanslarının olmadığı söyleyen Togar, 'Her şeyin bir telafisi var ama geçip giden zamanın yok. Bazılarının olsa bile Tekkeköy halkının buna tahammülü olmaz. Mesele vatan, bayrak, millet olduğunda, hele ki etrafımızı saran ihanet çemberi böylesine saldırırken, vatandaşlarımız 31 Mart'ta yeniden bir tarih yazacak, bunu da dost düşman görecek. Gün şahısların ve makamların konuşulacağı gün değildir. Gün ekmeğimizle, aşımızla oynayanlara hak ettikleri tek dilde cevap verme günüdür. Bu nedenle sandıklar geleceğimiz için kuruluyor' ifadelerini kullandı.