AK Parti ve MHP'nin Asarcık İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için önemli açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı'nın, nasıl kurulduğunu hatırlatan Köktaş, bu ittifakın ele ele ve omuz omuza yola devam edeceğini ifade etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Açılışta konuşan Milletvekili Köktaş, "Yine bir seçim de daha sizlerin huzurlarınızdayız. Fakat bu sefer farklı bir konsepte huzurlarınızdayız. 2014 yılında yine aynı bu SKM'de biz belediye başkanlığı için SKM açılışını yaptığımızda Şerif Kılağuz başkanım da MHP'nin adayıydı. Siz Asarcıklılar, Şerif Kılağuz'u başkan olarak gördünüz ve belediye başkanlığına karar verdiniz. Ama biz de o gün bugün sanki Asarcık ile Samsun il teşkilatı arasında bu gelecek ittifakı görmüş gibi Şerif başkanla beraber hem il başkanlığı döneminde hem milletvekilliği döneminde beraber hareket ettik. Bütün taleplerini ihtiyaçlarını karşılamak üzere elimizden gelen gayreti yaptık. Asarcık ilçemiz için de tüm hizmet ve yatırımları yapmaya gayret gösterdik' ifadelerini kullandı.

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Köktaş, 'İlahi takdir Türkiye'nin başına gelen o hain kalkışma, Türkiye'yi bölmek, parçalamak, diz çöktürmek için yapılan bütün çalışmanın sonucunda ülkenin bekasını, milletinin geleceğini, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini önemseyerek millet adına millet için siyaset yapan MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir araya gelerek darbeden sonra Cumhur İttifakı'nı kurdular. İttifak 24 Haziran seçimlerinde üzerine düşeni yaptı ve ilk kez bu milletimiz, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle tanıştı, yoluna devam etti. Fakat görüldü ki bu ittifak, bir seferlik ittifak değil, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece devam etmesi gereken bir ittifaktır. Bu ittifakın ruhuna uygun olarak belediye meclis üyeliklerimizi de tasnif ederek yolumuza devam ediyor' şeklinde konuştu.

ASLA PRİM VERMEYECEKLER

Milletvekili Köktaş, 'Şimdi iktidarın karşısında kimler var. PKK'ya vurdukça 'niye vuruyorsunuz' diye ses çıkaranlar var. Dünya mazlumlarına el uzattıkça 'niye dünya mazlumlarının ayağa kalkmasını istiyorsunuz' diye ses çıkaranlar var. Bu ülkenin toplanan vergileriyle alınmış silahlarını, bu ülkeyi savunmak için alınmış silahlarını bu milletinin üzerine ölüm kusturanlar var. Yola çıktıklarını yolda değiştirenler var. Zikzak çizenler, ihanet edenler var ama biz biliyoruz ki Asarcık'tan asla vatana ihanet eden tek kişi çıkmaz. Asarcık mesele vatansa gerisi teferruattır diyen asil, sağlam, köklü insanların yaşadığı ilçedir. Onun için 31 Mart tarihinde Asarcık kendisini Millet İttifakı olarak tanıtan Devlet Bahçeli'nin ifadesiyle zillet, Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle illet ittifakına asla prim vermeyecek. Onlara bir oy dahil vermeyecek. Bunu Asarcık halkı 31 Mart'ta en iyi şekilde ortaya koyacak. Bu Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun olarak hareket edecek' sözlerini kaydetti.