Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Millet İttifakı İYİ Parti Canik Belediyesi Başkan Adayı Atıf Yiğit ve İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Haber Medya Grubu'nu ziyaret etti. İki başkan adayı da, kendi seçim bölgesini kazanacaklarını belirtti. Yiğit ve Aksoy, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.

SEÇİMİ ALACAĞIZ

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Atıf Yiğit, 'Ben Canikliyim. Gençlik yıllarım Canik'te çok zor şartlar altında geçti. Canik'in sorunlarını biliyorum. Benim gençliğimde çektiğim sıkıntıları, Canik gençliği çekmeyecek. Onlara hayırlı hizmetler yapacağız. Canik'te ekonomik sıkıntı var, esnafın yüzde 40'ı kapattı. Biz al yapısını oluşturacağız, özel sektörün önünü açacağız. Yatırımcılara, iş adamlarına Canik'te imkanlar sağlayacağız. 45 yıllık ticari hayatımızdaki birikimimizi halkımızın leyine kullanacağız. Bu seçimi alacağız. Canik halkı bizden hizmet için bekliyor' dedi.

BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

Rızvan Aksoy ise, 'Uzun yıllardır siyaset yapıyorum ama bu seçimde çok güzel bir ilgi var. Biz bugün sahaya çıktık. Fakat uzun yıllardır insanların içerisindeyiz. Hem İYİ Parti'ye hem şahsımıza çok büyük bir teveccüh var. 1 Nisan'da sandıkta güller açacağına inanıyorum. Halkımız bizi tercih edecek, biz de halkımızı mahcup etmeyeceğiz. Kendimizi en iyi şekilde hazırladık. Şimdiden bütün Bafra halkına teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Erdinç YILDIZ