Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde tertip edilen programda Başkan Tok, kendisinin de o dönemde belde belediye başkanı olarak hizmette bulunduğu 2004-2009 yılları arasında İlkadım, Gazi, Yeşilkent belde belediyelerinde vazife yapmış; AK Parti, MHP, CHP, DYP ve ANAP'lı belediye meclis üyelerini, vefat eden meclis üyelerinin ailesi ve yakınlarını, Gazi Belde Belediyesi Eski Başkanı Süleyman Kaldırım ve Yeşilkent Belde Belediyesi eski Başkanı Mustafa Yılmaz'ı bir araya getirdi. O dönemde görev yapmış uzun zaman bir araya gelememiş eski meclis üyeleri ve eski belediye başkanları vefa buluşmaları programı vesilesiyle eski günleri yad etti. Hayatını kaybetmiş meclis üyelerine dualar edilerek, hatıraları hafızalarda tazelendi.



Tok'tan vefa ve sevgi dolu sözler

'Vefa Buluşmaları' programında eski dostları ve çalışma arkadaşlarını buluşturmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediyecilik ekip işidir. Belediyecilik ekip anlayışı ve ruhu ile yönetilir. Meclis üyeleri de belediye önemli karar organının mensuplarıdır. Bu birliktelikle insanın yaşadığı kente ve ilçeye hizmet etmesi büyük bir mutluluk. Her şey insan içindir ve insan için yapılmalıdır. Bu vesileyle vefa buluşmaları programımızda dostların buluşmasını ve mutluluğunu gördükçe ben de mutlu oluyor, duygulanıyorum. Sizlerin emeklerinin ve katkılarının hatırlanması da en büyük hizmetlerden biridir. Sizden sonra görev alan meclis üyesi arkadaşlarımızda aynı özveri ve gayretle bu hizmetleri yürütüyorlar. İlçemize hizmet eden tüm meclis üyelerimizi ve eski belediye başkanlarımızı hizmetlerinden ötürü kutluyorum. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Aramızdan ayrılan ebedi hayata irtihal etmiş meclis üyelerimizi de rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Allah bundan sonraki yaşantınızda size, ailenize sağlık, mutluluk ve esenlik versin, bu dost meclisinde tekrar buluşmayı bize nasip etsin" dedi.

"Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var"

Gecenin sonunda 'Vefa Buluşmaları' programı anısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır" diyerek, Eski Belediye meclis üyelerine, hayatını kaybetmiş meclis üyelerinin ailesine, Gazi Belde Belediyesi eski Başkanı Süleyman Kaldırım ve Yeşilkent Belde Belediyesi eski Başkanı Mustafa Yılmaz'a fincan takımı hediye etti.