Kavak ve Havza ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezilerinde (SKM) 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'a, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanları da eşlik etti. KAVAK VE

HAVZA ZİYARETİ

İlk olarak Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat ve parti üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu'na ve Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir'e destek istedi. Daha sonra Havza ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz, Cumhur İttifakı adayı Sebahattin Özdemir, ilçe başkanı Kadir Kayan, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile birlikte teşkilat üyeleri, esnaf ve vatandaşlarla buluştu, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette Yılmaz, ittifakın tüm ilçe belediye başkan adaylarına halkın gönülden desteğini istedi.

KALKINMA İÇİN CUMHUR İTTİFAKI

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Yılmaz, 'Ülke yönetimi güçsüzleşir, kirli ittifaklar güçlenirse vatanımızı büyük bir tehlike bekliyor. O yüzden diyoruz 'Cumhur İttifakı'. O yüzden diyoruz 'Allah, onlara fırsat vermesin', o yüzden diyoruz halkımız yanımızdan hiç ayrılmasın, desteğini sonuna kadar devam ettirsin. Yerel seçimler şu an ülkenin geleceği açısından çok önemli. Tüm kazanımlarımızın yerelden başlayarak korunması şart. Hatırlayın belediyelerin hendek kazmasını, hatırlayın kapılarını halkın yüzüne açmayanları, şehirlerin geri gitmesi için uğrayanları. Yerel yönetimler şehirlerin temel direğidir. Temel sağlam olmazsa şehirlerimiz çöker, gün geçtikçe kan kaybeder. Bu Türkiye'nin de gerilemesi demektir. Kalkınma yerelden başlayacaksa Cumhur İttifakı adaylarımız bu işin tam bir kaptanı olacaktır" şeklinde konuştu.