Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından başlatılan meydanda bayramlaşma geleneği artık benimsenerek tüm Tekkeköy tarafından kabullenildi.

HALKLA KUCAKLAŞMA

Tekkeköy'de ilçe meydanında düzenlenen bayramlaşmaların halk tarafından benimsendiğini ve artık gelenekselleştiğini ifade eden Belediye Başkanı Hasan Togar ''2014 yerel seçimlerini kazandığımız günden bu zamana kadar döt yıldır tüm bayramlaşmalarımızı Tekkeköy meydanında açık alanda gerçekleştiriyoruz. kurban ve ramazan bayramlarımızı dört yıldır hep meydanda halkımız ile iç içe yaptık. Kapalı ortamlarda, binalarda bayramlaşma yapmaktansa geniş, ferah ve halkla iç içe meydanda bayramlaşma programı yapıyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız ile aramızdaki mesafeleri kaldırarak, kucaklaşıyoruz. Bayramlaşma programımızın amacı, halkımız ile aradaki mesafeleri kaldırıp, protokol havasından çıkartıp bütünleşmeyi, birlikteliği sağlamaktı. Bunu da başardık" dedi.

YOĞUN KATILIM

Tekkeköy Meydanı'ndaki geleneksel bayramlaşma programına Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, AK Parti ilçe teşkilatı, Tekkeköy Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.