Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçedeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin ( SKM) açılışında adeta gövde gösterisi yaptı.

Açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BÜYÜK HEDEFLERE KİLİTLENDİK

Yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratlarla konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Başkan Zihni Şahin, "Atakum'u büyük hedeflere kilitledik. Sizlere hizmet için sabırsızlanıyoruz. Atakum'a hizmet için geliyoruz" dedi. Samsun'un geleceğine yönelik önemli adımlar attıklarını, bunu da Samsunlularla birlik ve beraberlik içerisinde yaptıklarını ifade eden Zihni Şahin, "Samsun'da nerede bir problem varsa o problemi çözmek için sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. İshak Taşçı kardeşim başkan olarak burada çok güzel hizmetler yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah nasip eder de bana bu görev verilirse İshak başkana 'nerede kaldık' deyip oradan çıtayı daha çok yükseltmek için gece gündüz demeden Atakum için gayret edeceğiz. Atakum'a ne kadar hizmet etsek, neler yapsak azdır. Şimdiden o heyecanı duyarak Atakum için neler yapacağımızı konuşuyoruz" diye konuştu.

YEŞİLE MAVİYE İHANET YOK

Atakum için büyük hedefler ortaya koyduklarını söyleyen Şahin, "Atakum, ne sırtını dayamış olduğu yeşil dağlara ne de böğrünü açmış olduğu Karadeniz'e ihanet etmeyecek. Gencinden yaşlısına, esnafından memuruna, çocuğundan kadınına her kesime hitap edecek dev projelerimizle Atakum, Karadeniz'in en önemli cazibe merkezi haline gelecek. O zaman Atakum'da insanlarımız çok daha mutlu, çok daha huzurlu yaşayacak" dedi.

BÜYÜK HEDEFLER

Başkan Şahin, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasının son bölümünde ise, "Atakum her şeyden önce kültür ve sanat merkezi olacak. Festivaller, şenlikler önceden olduğu gibi devam edecek. Kocadağ'ı turizme faydalı olacak şekilde sosyal tesislerle donatacağız. Atakum kültür sanat şehri olmanın yanında turizm şehri de olacak. Atakum bu hedeflere kiltlenecek. Küçük sanayi sitemiz olacak. Araçlar arızalandığında Tekkeköy'e gitmeye gerek kalmayacak. Kırsal alanlarda da kalkınmayla ilgili köylümüze destekler vereceğiz. Atakum hak ettiği değerlere, hizmetlere kavuşacak. Bunun için sabırsızlanıyoruz. Sizlerin büyük desteği ile Atakum'u yönetme onurunu üzerimizde taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.