Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, 31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Deveci, Atakum Belediyesi Meclis Üyesi adayları Ümit Bektaş ve Şefaattin Sağdış'ın Atakum Kimola Cafe'de düzenlediği kahvaltı programına katıldı ve projelerini anlattı.

BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

1 Nisan'dan sonra daha yaşanabilir bir Atakum'u inşa edilebilmek için iş insanlarına fazlasıyla görev düştüğünü belirten Cemil Deveci, "Atakum Belediyesinin mali olarak ne durumda olduğunu tekrar tekrar konuşmaya gerek yok. Geride kalan 5 yılda bilinçsizce yönetilmiş bir belediye devralacağız. Hayata geçirmek için can attığım projelerim var. Halihazırda devralacağımız mali tablo böyle iken, Atakum'u istenilen düzeyde bir kent yapabilmek için iş insanlarına oldukça büyük bir görev düşüyor. Ben başkan olduğumda belediye, iş insanlarıyla proje ortaklıkları yaparak Atakum'a yapılacak yatırımlar için zemin hazırlayacak. Herkes elini taşın altına koyacak. Ancak bu şekilde uluslararası çapta tanınırlığı olan, altyapı sorunları çözülmüş, halkın birbiriyle barışık olduğu bir marka kent inşa edebiliriz" şeklinde konuştu.

ATAKUM'U SEVDAM BİLDİM

Deveci, daha sonra Yenimahalle esnafını ziyaret etti. Deveci, 'Esnafımız bizim için çok değerli. Ama girdiğim üç dükkandan ikisi yaşanan ekonomik krizden dolayı iş yapamaz hale gelmiş. Tüm esnafımıza sahip çıkacağız. Bu bizim en büyük sorumluluklarımızdan biri. Esnafımız olmazsa Atakum nefes alamaz. Belediye başkanı olduğumda esnaflarımızla, düzenli olarak bir araya gelerek, sorunlarına birlikte çözüm arayacağız. Belediye; halkına hizmet etmeyecekse, halkının sorunlarına çözüm aramayacaksa neden var? Ben Atakum'u sevdam bildim. Sevdama sahip çıkacağım' diye konuştu.