Samsun Haber: Samsun'un 19 Mayıs İlçesi Engiz Mahallesi'nde ikamet eden ve 3 çocuğu da engelli olan Dursun ailesine yardım eli uzatıldı.

EKSİKLER GİDERİLİYOR

Geçtiğimiz ay Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun ziyaret ettiği Dursun ailesinin evlerindeki eksiklikler, kaymakamlık ve belediye başkanlığı tarafından giderilmeye başlandı.

DESTEK SÜRECEK

Aileye desteklerinin devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Dursun ailesinin 3 çocuğu da yaşamlarını yürüme, konuşma ve görme engelli olarak sürdürüyor. Engiz Mahallesi'nde ikamet eden Alaeddin-Havva Dursun çiftinin 23 yaşındaki kızları Cansu Sultan'a 6 yaşında, 21 yaşındaki ikizler Ahmet Mücahit ve Hasan Hüseyin'e ise 9 yaşında epilepsi teşhisi konuldu. Hastalığın ilerlemesi yüzünden okula devam edemeyen 3 kardeşimiz, zamanla görme, konuşma ve yürüme yetkilerini tamamen kaybetti. 6 yıldır yaşamlarını yatağa bağımlı sürdüren kardeşlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Baba Alaeddin Dursun ise, hayatı kolaylaştırdıkları için 19 Mayıs Kaymakamı'na ve Belediye Başkanı'na teşekkür etti.