AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart seçim çalışmalarını Tekkeköy ilçesinde sürdürdü. Tekkeköy'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları ziyaret eden Milletvekili Köktaş, çalışan personel ile bir araya gelerek, hem öğle yemeği yedi hem de onlarla sohbet etti. Ev toplantıları da yapan Köktaş, Balcalı, Çay ve Yavuzlar mahallesi sakinleriyle buluştu.

FARKLI BİR BOYUTA TAŞINDI

Tekkeköy İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Milletvekili Köktaş, 31 Mart'ın öneminden söz ederek, Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Köktaş, '31 Mart seçim süreci öyle bir yere geldi ki, bir belediye başkanı, meclis üyesi seçiminin dışına çıktı. Şartlar ve diğer siyasi partilerin tutumları davranışları, bunu farklı bir boyuta taşıdı. Kutlu bir ittifak olan Cumhur İttifakı birlik, beraberlik içinde omuz omuza hareket ederken, karşı tarafın ittifakına bakıyoruz. Adı Millet İttifakı ama içinde millet olmayan bir anlayış var. Bunu da derken tırnak içerisinde şunu da ifade etmek istiyorum: Ülkemizden asla vatan haini çıkmaz. 'Mesele vatansa gerisi teferruattır' diyen ve düğüne gider gibi ölüme giden yiğit insanlar çıkar, yiğit bacılar çıkar. Ondan hiç şüphem yok. Ama ittifaka bakıyoruz. Biz hükümet olarak terör örgütlerinin üzerine gittikçe, inlerini dağıttıkça, merkezlerini parçaladıkça, silahlarına el koydukça kısacası kafalarına bastıkça ses CHP'den çıkmaya başlıyor' ifadelerini kullandı.

MAZLUM COĞRAFYA MUTLU OLACAK

Köktaş, 'HDP, 'biz gücümüzü Kandil'den alıyoruz bizim arkamızda dağ var' diyor. Biz bu söylemlere alıştık. Ama bir tarafta isteyerek ya da istemeyerek tabanını tamamen tenzih ederek söylüyorum, bunların değirmenine su taşıyan bir siyasi partimiz daha var. Bunu vatandaşımız çok iyi biliyor. Oyun büyük, oyunu görelim ve 'bu seçim, beka seçimi değildir' diyenlere 31 Mart'ta en sert tokadı sandıkta vuralım İnşallah. Kaybedildiğinde sevinecek olanlar ortada. Ama kazanıldığında mutlu olacaklar da var. Türkiye'deki vatanperver insanlar, Filistin, mazlum coğrafya mutlu olacak. Bunu sakın unutmayalım' ifadelerini kullandı.