AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim gören ve Hastanebaşı Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köktaş, Bahçelievler Mahallesi sakinlerini, Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nı ziyaret etti. Oda yönetimi ve üyeleri ile sohbet eden Milletvekili Köktaş, ayrıca Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaptı, İlkadım İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde halk buluştu.

SAKIN BİR YANLIŞA DÜŞMEYİN

Cumhur İttifakı belediye başkan adayları için destek isteyen Milletvekili Köktaş, 'Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimini bir beka meselesi olarak görüyoruz. Ve 31 Mart'a, MHP ve AK Parti birlikte omuz omuza, kol kola, tek vücut, tek yürek yürümeye devam ediyoruz. Bu birliktelik Allah'ın izniyle 31 Mart'tan sonra da devam edecek. Bunun için sizlerden yine güçlü bir destek istiyoruz. Biliyoruz ki sizler hiçbir zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı dualarınızla, oylarınızla yalnız bırakmadınız. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan ve onun ak kadroları sizler için 17 yıldır hizmet yapıyor, yapmaya da devam edecek inşallah. Eski Türkiye'yi sakın aklınızdan çıkarmayın, hastane, ilaç kuyruklarını, okullar açıldığında kitap sıkıntılarını, yolları, okulları. Say say bitmiyor. Siz bunları çok iyi biliyorsunuz. Ülkemizin hangi noktadan hangi noktaya geldiğini çok iyi biliyorsunuz. Onun için siz değerli hemşehrilerim sakın bir yanlışa düşmeyin. Düşerseniz keşke demek fayda etmez' diye konuştu.

PARTİ KAPATMANIN ÖNÜNE GEÇTİK

Köktaş, 'Bazı programlarımızda bize diyorlar ki: 'Tamam HDP terörü destekliyor, terörü destekleyen söylemleri var. Niye partiyi kapatmıyorsunuz? Burada sakın yanlışa düşmeyin. AK Parti, MHP'nin de desteği ile bir anayasa değişikliği yaptı ve bu değişikliğe göre parti kapatmanın önüne geçildi. Şöyle düşünün. Burada bir belediye başkanı hata yapıyor. Kalkıp belediyeyi kapatıyoruz. Bu doğru bir mantık mı, değil. Bu yanlış bir mantık. O zaman ne yapıyoruz, suçu işleyeni cezalandırıyoruz. İşte teröre bulaşmış belediyelere kayyum atandı. Kayyum atandıktan sonra belediye halkı için hizmet yapmaya başladı. Çukurlar kapandı, yollar yapıldı. Belediyeler asli görevine döndü. Mardin'de, Batman'da belediyelere kayyum atandı. Aynı bu şekilde suçu işleyen, teröre destek veren, terörün büyümesine katkı sağlayan, bu milletin paralarını terörlere akıtanlardan ülkemizin savcı ve hakimleri yargı önünde hesap soruyor. Aynı şekilde şu an da HDP'nin bazı milletvekillerinin, milletvekillikleri düşürüldü. Gittiler ve yargıda hesap verdiler. Cezalarını çekiyorlar, cezaevindeler. 'Niye parti kapatılmıyor' tuzağına lütfen düşmeyin. Suçun bireyselliği var. Bu dün böyleydi. Bugün de böyle. Yarın da hiç değişmeyecek ve böyle olacak' ifadelerini kullandı.