Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci'ye, Mimarsinan Mahallesi'nde sürdürdüğü esnaf ziyaretleri esnasında doğum günü sürprizi yapıldı.

Hazırlanan doğum günü sürprizinin ardından Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Mimarsinan Mahallesi'ndeki esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Eşi Gülay Deveci, İYİ Partili yöneticiler ve meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği ziyaretlerde, Deveci, vatandaşların ve esnafın Regaip Kandili'ni kutladı.

HER ŞEYİN FARKINDALAR

Cemil Deveci, "Atakum halkı her şeyin farkında. Ülkenin durumunu da, Samsun'un durumunu da, Atakum'da nelerin yolunda gitmediğinin de farkındalar. Destek istemek için kapısını çaldığımız her esnaf kardeşimiz, bu seçimde desteklerinin bizden yana olduğunu söylüyor. Biz bu desteğin karşılığını vereceğiz. Esnafımızın bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız." ifadelerinde bulundu.

BORPANEL'E ZİYARET

Deveci, Borsan Grup bünyesindeki Borpanel'in üretim tesislerine de ziyarette bulundu. Borpanel Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Ölmez ve Borpanel Fabrika Müdürü Ahmet Somun'un ofisinde bir süre sohbet ettikten sonra personel ile tesis içerisinde görüşen Deveci, Borpanel personelinden desteklerini istedi.

ORDULULAR İLE BULUŞTU

Esnaf ziyaretlerinin ardından Samsun Akkuşlular Derneği'nde Samsun'da ikamet eden Ordulular ile bir araya gelen Deveci, Dernek Başkanı Necmettin Yıldız ve yöneticilere gösterdikleri nezaket için teşekkür etti. Cemil Deveci, "Samsun ve özellikle Atakum'da yaşayan Ordulu vatandaşlarımızın sayısı oldukça yüksek. Atakum Belediyesinin eli Atakum'da yaşayan herkesin üzerinde olacak ve herkes kazanacak diyorsam; sizlerin de kapısını çalıp ihtiyaç ve önerilerini dinlemem gerekir. Hiçbir ayrım gözetmeden tüm dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyarete bulunuyoruz. Herkesi dinleyeceğiz. Atakum Belediyesini, Atakum'da yaşayan herkesin fikirlerini dinleyerek ve göz önünde bulundurarak yöneteceğiz. Herkesi belediye yönetimine ortak edeceğim" şeklinde konuştu.

DİSK-GENEL İŞ'TEN ANLAMLI JEST

Ordulular ile olan görüşmesinin akabinde, Disk-Genel İş Sendikası Samsun Şubesi'ne ziyarette bulunan Cemil Deveci, Şube Başkanı Mutlu Karabacak ve sendika üyelerinin anlamlı doğum günü jestine esprili bir dille teşekkür etti. Kendisinin fotoğrafıyla süslenmiş doğum günü pastasını karşısında gören Deveci, "Biz yoğun seçim temposunda formumuzu korumaya çalışıyoruz, ama gittiğimiz her yerde pasta börek ikram ediliyor. Bu gidişle inşallah seçim sonuna kadar tempomuzu kaybetmeyiz" ifadelerini kullandı.

SKM AÇILIŞ TARİHİ MÜJDESİ

Ziyaretlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış tarihini de açıklayan Deveci, "9 Mart Cumartesi saat 18.30'da İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin de katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını yapacağız. Başta Atakumlular olmak üzere tüm Samsunluları SKM açılışımıza bekliyoruz' sözlerini kaydetti.